Kaj de Rooij legt aan voor de 0-2 van NAC.
Volledig scherm
PREMIUM
Kaj de Rooij legt aan voor de 0-2 van NAC. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Vertrouwen bij scorende De Rooij: ‘Als we hetzelfde brengen als het eerste uur, moeten wij iedereen oprollen in de play-offs’

Ondanks de 3-2-nederlaag heeft NAC woensdagavond in Leeuwarden aangetoond wel degelijk vooruit te kunnen voetballen. ,,Dat mocht ook wel een keertje”, zegt Kaj de Rooij. ,,Misschien dat het nu in de belangrijkste fase eruit komt. Dan hoor je niemand meer over de rest van het seizoen.”

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Eric Hellemons helpt de NAC-selectie op orde te brengen: ‘Een pas op de plaats maken, hoort niet bij NAC’
  PREMIUM

  Eric Hellemons helpt de NAC-selectie op orde te brengen: ‘Een pas op de plaats maken, hoort niet bij NAC’

  Getwijfeld heeft Eric Hellemons niet toen hem gevraagd werd een helpende hand toe te steken bij het op orde brengen van de NAC selectie. Samen met trainer Edwin de Graaf, scout Lex Schoenmaker junior en algemeen directeur Mattijs Manders vormt de hoofd jeugdopleiding het technisch hart van NAC. ,,Ik onderhoud de contacten met zaakwaarnemers en voer gesprekken met spelers. Daar probeer ik wat structuur in te krijgen en terug te koppelen aan de mensen binnen de club. Dat is ook wel mijn ambitie naar de toekomst toe.”