Verschueren kijkt uit naar derde carnaval met NAC: ‘We hebben een geel Breaking Bad-pak, je gaat ons wel herkennen’

videoTwee keer eerder vierde Arno Verschueren al carnaval met NAC. Maandag gaat de Belg opnieuw met de ploeg de stad in. Met een zege op Almere City op zak. ,,Dubbel feest”, glunderde de middenvelder.

,,Thuis spelen met carnaval is altijd leuk. Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi, de sfeer was weer goed”, vertelde Verschueren na de 1-0-zege op Almere City. ,,Maandag gaan we zelf even de stad in, samen met de supporters wat vieren.”

Dat deed de Belg eerder al in 2017 en 2018. Onder Marinus Dijkhuizen ging de Bredase ploeg verkleed als leger gladiatoren, in 2018 droeg het team van Stijn Vreven een boevenpak. ,,We hebben een geel Breaking Bad-pak, je gaat ons wel herkennen.” 

Verschueren kijkt uit naar zijn derde carnaval met NAC. Vorig jaar ging de ploeg, strijdend tegen degradatie, niet de binnenstad in. ,,Ik heb het nu twee keer mogen meemaken, ik vind het super leuk. Er hangt een heel leuke sfeer in de stad, het is echt een feest van samenzijn. Echt heel leuk om met heel het team en iedereen eromheen te vieren.” 

Een biertje erbij? ,,Misschien wel, maar niet te veel drinken, want we moeten de volgende dag gewoon weer trainen, er komt snel weer een wedstrijd aan. Dat is onze job. Maar we mogen wel even genieten.”

Verschueren
Volledig scherm
Verschueren © BSR Agency

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3514 stemmen