Volledig scherm
© ProShots

Verbeek: 'Twee bussen voor de goal, kom daar maar eens langs'

BREDA - Dat het spel van NAC tegen Dordrecht niet direct hartverwarmend was, beaamde Danny Verbeek. De aanvaller was echter vooral tevreden over de strijdlust die zijn team op de mat legde.

"Het positieve was dat iedereen volle bak er tegenaan ging. Dat valt niemand te verwijten. Dat willen ze hier graag zien", aldus Verbeek.

De aanvaller zag dat NAC moeizaam tot kansen kwam na de vroege 1-0. "We gingen te veel mee in hun spel, houden de ballen in de laatste fase niet goed vast. Maar zij komen hier alleen om te verdedigen: ze parkeren niet één, maar twee bussen voor de goal. Kom daar maar eens langs."

Tevreden was Verbeek ook met de organisatie. "Tot aan de 88ste minuut hebben we niks weggegeven. Dat is een compliment voor Chiro Ntoko, Shane O'Neill en Jorn Brondeel. En op het moment dat Jorn er moet staan, staat 'ie er ook."

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (41%)
  • Nee (59%)
1327 stemmen