Van Hooijdonk zag na rust een ander NAC: ‘Strijd, passie en bij vlagen goed voetbal’

videoSydney van Hooijdonk verloor met NAC de topper tegen De Graafschap voornamelijk door een belabberde eerste helft, maar was tevreden over de tweede helft. ,,We kwamen de kleedkamer uit en ik zag een heel ander NAC.”

,,Een NAC met passie, strijd en bij vlagen ook met goed voetbal. Daar ben ik trots op, dat we dat met tien man op de mat kunnen leggen”, zei de spits

,,We komen de kleedkamer uit voor deze topper en hij ligt na vijftig seconden in het mandje. Dat is een harde klap. Die kwamen we niet goed te boven. We hadden het moeilijk de eerste helft. Dan valt die 0-2 en die rode kaart en lijkt het een kansloze avond te worden.” 

Dat leek, maar NAC knokte zich terug. Ook Van Hooijdonk hield hoop. ,,Het staat 0-2, je staat met tien man, dan wordt het heel moeilijk. Maar je weet: als je die goal maakt, met dit publiek erachter, dan kan iedereen het in zijn broek doen. Een goal en er gebeuren gekke dingen. Die bal valt erin en je ziet het. Wij dringen aan en dringen aan, maar helaas valt hij niet.”

Volledig scherm
Sydney van Hooijdonk © BSR Agency