De adrenaline spuit uit zijn lichaam na de gelijkmaker tegen NEC in de finale van de play-offs. Het laatste doelpunt van Sydney van Hooijdonk als speler van NAC.
Volledig scherm
PREMIUM
De adrenaline spuit uit zijn lichaam na de gelijkmaker tegen NEC in de finale van de play-offs. Het laatste doelpunt van Sydney van Hooijdonk als speler van NAC. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Van Hooijdonk openhartig over NAC-afscheid: ‘Ik moet aan mijn toekomst denken en dat is niet met Steijn als trainer’

Een kind van de club verlaat met frisse tegenzin zijn geliefde Breda. Het ontbreken van waardering, perspectief en een plan om beter worden, leiden ertoe dat NAC-topscorer (16 goals) Sydney van Hooijdonk zijn aflopende contract niet heeft verlengd.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.