Van Hecke denkt dat zijn fanclub een prima avond had: ‘Voor de tweede keer een overwinning’

videoDrie keer Jan Paul van Hecke in de basis bij NAC, drie keer de nul. Daar leek het lang op uit te draaien, tegen Jong AZ. Totdat er in de 85ste minuut toch een tegengoal in vloog. De Zeeuw was er ziek van. ,,Echt zonde.”

,,We zeiden nog tegen elkaar: die nul houden, scherp blijven. Dan valt ie in de 85ste minuut toch nog. Beetje onoplettendheid van onze kant, dat mag niet gebeuren. Dan denk je: pff... wat is dit nou? Dat was even balen, maar nu ben ik vooral blij met de overwinning”, reageerde Van Hecke. 

De Zeeuwse verdediger heeft een eigen fanclub, die zat vrijdag voor de tweede keer op de tribune. ,,Ik denk dat ze wel een leuke avond hebben gehad. De tweede keer dat ze er waren bij een thuiswedstrijd, twee keer gewonnen. Ik hoorde ze vandaag weer. Dat was leuk.”

De jonge verdediger die pas net doorbreekt, staat donderdag gewoon tegenover PSV. ,,Dat is een kraker. Volle bak, hier thuis, daar kijk ik wel naar uit. Bekervoetbal is altijd anders. Hopelijk kunnen we stunten.”

Volledig scherm
17-01-2020: Voetbal: NAC Breda v Jong AZ: Breda L-R NAC Breda player Jan-Paul van Hecke Soccer Keuken Kampioen Competitie season 2019-2020 © BSR Agency