Volledig scherm
© Pro Shots

Van Diermen: 'We hadden niets in te brengen'

BREDA - Kevin van Diermen moest diep nadenken toen hem werd gevraagd welk woord als eerste bij hem bovenkwam na de kansloze verloren bekerpartij tegen VVV. „Het was in ieder geval dramatisch. We hadden niks in te brengen”, stelde hij gelaten vast.


Van Diermen was voor rust aanvoerder van een elftal dat slecht uit de startblokken kwam. "Het is niet gemakkelijk om daarna wel weer in de wedstrijd te komen. Maar daarnaast brachten we te weinig. Een schot van Olivier Rommens, dat was het." En dat op een avond dat NAC zich volgens Van Diermen nog zo had voorgenomen om het publiek thuis een keer te vermaken. "Wat dat betreft hadden we wat goed te maken. Dan is het klote dat je uitgerekend vandaag een totale offday heb. Er lukte niks vandaag." Ofs het te maken had met de nodige omzettingen in het elftal? Het voetbal oogde onsamenhangend. Van Diermen dacht van niet. "We speelden vanavond dan wel voor het eerst in deze samenstelling, maar op de training hebben al genoeg samengespeeld. Dat kan de reden niet zijn." Net zo min als dat de late omzetting vanwege het te laat komen van Brandon Barker volgens hem van invloed is geweest op het spel. "Ik heb het eerder niet vaak meegemaakt dat een speler uit de basis werd gelaten omdat hij te laat kwam. Het elftal moest daardoor op twee plekken worden omgezet, maar ik geloof niet dat het ons heeft afgeleid. Iedereen doet toch zijn eigen voorbereiding."

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1466 stemmen