Uitblinker El Allouchi geniet tijdens eerste Avondje NAC: ‘Ik hou van deze supporters’

videoMounir El Allouchi beleefde net als het volgepakte Rat Verlegh Stadion een uitstekend eerste Avondje NAC. De uitblinker was bij vier van de vijf treffers betrokken tegen Helmond Sport (5-1). ,,Dit was een heel mooie avond voor ons allemaal: spelers en supporters.”

Bij de 5-1, afkomstig van zijn voet, galmde het door het stadion. Duizenden fans scandeerden zijn naam. Dat doet veel met de middenvelder. ,,Ik hou van deze supporters, man, serieus. Ik zit hier het langst van allemaal en ze zijn altijd positief naar mij toe. Het enige dat ik terug kan doen, is goed presteren. Dat ze mijn naam dan scanderen is heel mooi. Ook mijn familie, die hier is, vindt dat mooi.”

,,Vorig seizoen waren ze kritisch, dat was terecht. Als je slecht presteert, dan mag dat. Maar als je het goed doet, staan ze achter je. Dat hoor je. Voor mijn gevoel zijn ze nooit echt tegen me geweest, deze supporters zijn perfect voor mij”, gaat hij verder.

De seizoensstart noemt hij ‘een goed begin’. ,,Maar we moeten niet te hard van stapel lopen. We moeten vooral doorgaan nu.”

Volledig scherm
Mounir El Allouchi © BSR Agency