Volledig scherm
Tim Gilissen © roy lazet

Tim Gilissen onder de indruk van stabiele club Heracles

De huidig manager jeugdopleiding van NAC start op 1 april aan zijn nieuwe job bij Heracles waar hij technisch manager wordt. Een functie die Tim Gilissen graag in Breda had bekleed. 

De raad van commissarissen van de Bredase club vond de 36-jarige Tukker echter niet geschikt als opvolger van de in september weggestuurde Hans Smulders. Op de website van Heracles licht Gilissen maandagmiddag zijn overstap toe: ,,Het is een mooie uitdaging een bijdrage te mogen leveren aan het technische plan en de sportieve doelstellingen van Heracles Almelo”, vertelt Gilissen. “Ik ben onder de indruk van de gekozen aanpak van de club. Vanuit het bestuur en de directie voel ik het vertrouwen om deze uitdaging aan te gaan. Bovendien is Heracles Almelo een stabiele club waar ik mijzelf goed denk te kunnen ontwikkelen. Ik ben trots dat ik in deze mooie rol als technisch manager mag terugkeren.”

Algemeen directeur Rob Toussaint is van mening dat de aanstelling van Tim goed past binnen de visie van de club. ,,Tim is een bevlogen en hardwerkende vakman die Heracles goed kent. Hij heeft ervaring als manager jeugdopleiding en heeft in die hoedanigheid oog voor talent en ontwikkeling. Het gevoel dat hij past binnen het geschetste profiel is tijdens de gevoerde gesprekken bevestigd. Met Tim als technisch manager gaan wij door met de ingezette koers.”