Volledig scherm
© @ronaldbrabant

Supporters NAC leggen 500 kilo zout voor stadion FC Twente

De supporters van NAC hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag op een ludieke wijze extra zout in de wonden van FC Twente gestrooid. De fans hingen bij de ingang van de Grolsch Veste een spandoek op met daarvoor maar liefst vijfhonderd kilogram zout.

De boodschap op het spandoek luidde: 'Wij strooien extra zout in jullie wonden, heel Nederland had de hoop dat jullie niet meer bestonden'. Zondag speelt Twente tegen NAC voorlopig zijn laatste eredivisiewedstrijd. Om 14.30 uur in Enschede.

Eerder hingen fans van FC Twente al spandoeken op bij alle ploegen uit de eredivisie. 'Leedvermaak is een groter compliment dan medelijden. Tot snel!', viel er op de doeken te lezen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.