Lex Immers speelde vorig seizoen met NAC in de eerste divisie. Nu zet hij zijn loopbaan een niveau lager voort bij Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lex Immers speelde vorig seizoen met NAC in de eerste divisie. Nu zet hij zijn loopbaan een niveau lager voort bij Scheveningen. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Scheveningen verrast met ‘gestopte’ NAC’er Lex Immers: ‘Fantastisch voor het Haagse voetbal’

Lex Immers geeft zijn voetballoopbaan nog een vervolg. De 35-jarige middenvelder stopte deze zomer, maar komende donderdag sluit hij toch bij de training van tweededivisionist Scheveningen aan. ,,Ik wil helpen en met z’n allen ervoor zorgen dat er veel mensen naar Houtrust komen voor een leuke pot voetbal.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.