Volledig scherm
Mounir El Allouchi ziet toekomst in NAC. © Pro Shots

Rolmodel en uithangbord El Allouchi twee jaar langer bij NAC

Evenals Arno Verschueren heeft ook Mounir El Allouchi zijn contract met twee jaar verlengd tot medio 2021. De geboren Roosendaler die sinds kort in Etten-Leur woont, heeft ondanks voorzichtige interesse uit binnen- en buitenland besloten om bij te tekenen en langer bij NAC te blijven. 

De middenvelder verkiest daardoor continuïteit in een vertrouwde omgeving boven een financieel aantrekkelijker avontuur. In april deed de leiding van de Bredase club El Allouchi, de derde speler met de meeste minuten het afgelopen seizoen, een aanbieding om zijn contract open te breken en op te waarderen. De 23-jarige middenvelder behoorde tot de minst verdienende spelers in de selectie. 

Als enige jeugdspeler met een basisplaats is El Allouchi met zijn voorbeeldige gedrag binnen en buiten de lijnen uitgegroeid tot uithangbord én rolmodel van NAC. Afgelopen seizoen miste hij slechts een wedstrijd van de 34 competitiewedstrijden en was hij goed voor drie goals en drie assists. En ook in het jaar van de promotie was hij een onmisbare schakel voor de inmiddels vertrokken trainer Stijn Vreven.

Volledig scherm
BREDA - NAC - Vitesse 1-0, Rat Verlegh Stadion, 07-04-2018. Voetbal, seizoen 2017-2018. NAC speler Mounir El Allouchi. © Pro Shots