Volledig scherm
Robbie Haemhouts © Pro Shots / Toin Damen

Robbie Haemhouts nieuwe aanvoerder van NAC

VOETBAL - Robbie Haemhouts is komend seizoen de aanvoerder van NAC. Hij neemt neemt de band over van Sjoerd Ars. Jeff Stans en Cyriel Dessers worden tweede en derde op de lijst, maar krijgen volgens NAC 'beiden een vooraanstaande rol binnen de selectie'.

Middenvelder Haemhouts (32) is nieuw in Breda sinds deze zomer. "Met het aantrekken van Robbie wisten we natuurlijk dat we een ervaren speler en natuurlijke leider in huis haalden die de club kent", zegt trainer Marinus Dijkhuizen.

"Tijdens de voorbereiding en het trainingskamp hebben we de dynamiek in de ploeg verder bestudeerd en zijn we tot de conclusie gekomen dat hij de uitgewezen persoon is om leiding te geven aan deze selectie.”

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1520 stemmen