Volledig scherm
PREMIUM
Riera schreeuwt het uit na de 1-0 tegen PSV. © ANP Sport

Riera: ‘Hopelijk mag ik nog jaren bij NAC blijven’

Verdediger Roger Riera beleefde donderdag een memorabel Avondje NAC met de bekerwinst op PSV. ,,Onze supporters beseffen soms niet hoeveel zij ons helpen.”

Hij gebruikt het woord niet vaak, maar als Roger Riera gewag maakt van de Bredase kreet, doet hij dat niet voor de bühne. ,,NOAD moeten wij uitdragen, wij zijn de vertegenwoordigers van dat woord en het uithangbord van de stad. We kunnen winnen of verliezen, maar de intensiteit waarmee we PSV bestreden, moeten wij iedere wedstrijd tonen. Dat is het enige wat wij als spelers kunnen beloven: dat we altijd met deze houding een wedstrijd benaderen. Dit is de standaard.”

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.