Volledig scherm
Daan Klomp werd met twee keer geel van het veld gestuurd afgelopen zaterdag. © BSR Agency

PSV zonder Lozano, NAC mist geschorste Klomp

Daan Klomp vertoeft zaterdag (19.45 uur) in het strafbankje in goed gezelschap. De verdediger die zaterdag in Arnhem met twee keer geel kon inrukken mag op de tribune plaatsnemen naast Hirving Lozano. De PSV’er, goed voor veertien competitiegoals, ontving afgelopen weekeinde zijn vijfde gele kaart. 

Menno Koch lijkt de meest voor de hand liggende vervanger van de geschorste Klomp. De aanvoerder ontbrak tegen Vitesse (4-1-nederlaag) vanwege een schorsing en is weer beschikbaar. In de wetenschap dat Karol Mets vanwege transferperikelen door trainer Mitchell van der Gaag buiten de selectie werd gehouden in De Gelredome lijkt een achterhoede met centraal achterin Koch, Dorian Dervite en Erik Palmer-Brown het meest logisch bij afwezigheid van Klomp.

Mitchell te Vrede is er ook gewoon bij in Eindhoven als NAC op bezoek gaat bij PSV. De topscorer staat op vier gele kaarten en is bij een nieuwe prent automatisch voor een duel geschorst. De spits pakte tegen Vitesse evenwel geen kaart om PSV te kunnen skippen en blijft dus staan op vier. De herstelde Arno Verschueren staat op drie bestraffingen, koploper is Gianluca Nijholt met acht gele kaarten.

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7274 stemmen