Volledig scherm
© Pro Shots

OP 22-jarige leeftijd maakt Kazanci zijn debuut

DEVENTER – Eén speler zal de 4-1-nederlaag tegen Go Ahead Eagles nooit vergeten. Oguzhan Kazanci maakte vrijdagavond zijn debuut in het betaalde voetbal toen hij drie minuten voor tijd mocht invallen voor Donny Gorter.

De 22-jarige Kazanci kreeg op het middaguur op de wedstrijddag zelf te horen dat hij alsnog met de selectie naar Deventer mocht vanwege de afwezigheid van Kevin Brands die zich ziek had gemeld. Het blijft waarschijnlijk tot een eenmalig optreden voor Kazanci bij NAC aangezien de linksback te horen heeft gekregen dat hij na dit seizoen mag vertrekken. De speler uit Bergen op Zoom doorliep vrijwel de gehele jeugdopleiding van NAC maar heeft nooit een vaste plaats in de selectie van de Bredanaars kunnen afdwingen.

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1520 stemmen