Volledig scherm
PREMIUM
© VI Images/ANP

Onkruid vergaat niet, NAC komt altijd weer bovendrijven

NAC sluit het seizoen af met een bloedeloos 0-0-gelijkspel tegen PEC Zwolle. De Bredase achterban neemt de spelers de maat die in 34 wedstrijden welgeteld 23 punten verzamelden.

Tijdens de pauze van NAC - PEC Zwolle (0-0) geeft ‘de Stem van NAC’, Annie van Hooijdonk, het woord aan Stef Ekkel. De volkszanger bezingt met het oorspronkelijke nummer van Mieke Telkamp precies dat wat de gemiddelde supporter met zijn handen in zijn haar afvraagt. ‘Waar-heen, leidt de weg, die wij moe-ten gaan? Waar-voor, zijn we hier, op aard? Wie weet, wat er is, als wij moe-ten gaan? Hoe-lang, duurt nog de nacht?’ De tekst over de zin van het leven stemt melancholisch.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.