Nick Olij
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Olij © ANP Sport

Olij trots op NAC: ‘Dromen moet je altijd’

PSV, AZ, in de halve finale wellicht Feyenoord en in de finale landskampioen en bekerhouder Ajax. NAC is aardig op weg om de meest legendarische bekerwinnaar aller tijden te worden.

,,Het is voor mij ook een beetje van: Wow, wat is hier allemaal gebeurd? Vanavond, maar ook tegen PSV. Als je ze alle vier wint, dat zou wat zijn zeg”, zegt NAC-doelman Nick Olij. ,,We kunnen er lacherig over doen, maar uiteindelijk dwingen we het zelf af. Soms moet ik gewoon trots zijn op het team, dat ben ik vandaag.”

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.