Marwin Reuvers staat op de nominatie om verhuurd te worden.
Volledig scherm
Marwin Reuvers staat op de nominatie om verhuurd te worden. © BSR Agency

NAC zonder Reuvers en Brusselers op trainingskamp, tweetal mag verhuurd worden

Met een groep van negentien spelers is NAC maandag aan het vijfdaagse trainingskamp in Oudenbosch begonnen. Belangrijkste afvallers zijn Marwin Reuvers en Bodi Brusselers; het is geen geheim dat de twee verhuurd mogen worden aan Helmond Sport.

Jordan van der Gaag ontbrak maandagochtend bij de eerste van twee sessies, de verwachting is dat de aanvallende middenvelder zich later meldt waardoor het totaal op twintig spelers uitkomt. 

De niet fit van vakantie teruggekomen Anouar Kali volgt in Zundert een aangepast trainingsprogramma. Het is nog maar de vraag wanneer de middenvelder zal aansluiten bij de selectie, niet op korte termijn in ieder geval. In de lijn van Reuvers en Brusselers is ook spits Skender Loshi afgevallen voor het trainingskamp. Geen van allen behoorde zondag tot de wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Lokomotiva Zagreb.

Ook linksback Tom Plezier en aanvallende middenvelder Sabir Agougil behoren niet tot het uitgedunde gezelschap dat op de velden van amateurclub Victoria’03 traint.

In navolging van Matej Santek en Abdallah Yaisien zijn de proefspelers Luca Polizzi en Ben Lederman huiswaarts gekeerd. Voor hen ligt er op dit moment geen contract in het verschiet.

Selectie trainingskamp NAC

Olij, Custers; Van Anholt, Schouten, Riera, Monsalve, Van Hecke, Neelen, Mashart;  Verschueren, Luka Ilic, Ivan Ilic, El Allouchi, Azzagari, Bohui; Stokkers, Filipovic, Kudimbana en Van Hooijdonk.

Bodi Brussels in actie tijdens het oefenduel met RFC.
Volledig scherm
Bodi Brussels in actie tijdens het oefenduel met RFC. © BSR Agency

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen