Manager Marketing en Communicatie Jasper Saeijs met NAC-speler Menno Koch.
Volledig scherm
Manager Marketing en Communicatie Jasper Saeijs met NAC-speler Menno Koch. © BSR Agency

NAC-woordvoerder Saeijs volgt Goetzee naar wieler- en schaatsploeg Jumbo-Visma

Jasper Saeijs verlaat NAC per 1 juli om vanaf 1 augustus bij Jumbo-Visma aan de slag te gaan. Dat hebben de woordvoerder en de Bredase club maandagmiddag bekendgemaakt. 

Bij de schaats- en wielerploeg van onder andere Sven Kramer en Primoz Roglic komt Saeijs een oude bekende tegen; de voormalig algemeen directeur van NAC, Justin Goetzee. Beiden werkten in het verleden samen op de communicatie- en marketingafdeling van ADO Den Haag. 

Sinds 2016 was Saeijs bij NAC Manager Marketing en Communicatie, hij volgde in die hoedanigheid destijds de naar FC Utrecht vertrokken Perry Hendriks op. De Bredase club heeft besloten om Beau Lemmens (pers en communicatie) en Matthias van Wettum (marketing en content) de werkzaamheden van Saeijs te laten overnemen. 

Vertrokken

Het afgelopen seizoen is een bataljon aan mensen vertrokken bij NAC: Goetzee dus, technisch directeur Hans Smulders, commercieel manager Eric Matijsen (tot 1 september nog in dienst, manager jeugdopleiding Tim Gilissen en assistent voetbalzaken Marion van Vroenhoven. Manager Marketing en Communicatie en Saeijs is de laatste in de rij die kiest voor een nieuwe uitdaging in zijn leven.

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen