NAC-verdediger Schouten: ‘Er moet nog wat veranderen voor de eerste competitiewedstrijd’

videoRobin Schouten heeft zijn eerste weken als speler van NAC achter de rug. ,,Die zijn heel goed bevallen, we hebben een leuke, maar ook een goede groep. Er zit veel rek in.”

De oefenwedstrijd tegen Sparta (3-0-nederlaag) noemde de rechtsback ‘niet heel goed’. ,,Er moet nog wat veranderen voor de eerste competitiewedstrijd. Maar we hebben nog drie weken en nog een paar goede wedstrijden. We worden steeds fitter, beginnen elkaar beter te begrijpen.”

Hij kijkt al uit naar zijn eerste wedstrijden in een vol stadion. ,,We hebben een fantastische aanhang. Het is prachtig om te zien dat de fans er ook zijn bij een oefenwedstrijd in Rotterdam.”

Robin Schouten
Volledig scherm
Robin Schouten © foto: Carla Vos
  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.