Supporters vanwege het coronavirus niet welkom in Zundert.
Volledig scherm
Supporters vanwege het coronavirus niet welkom in Zundert. © Pix4Profs-Ron Magielse

NAC traint voorlopig besloten, wedstrijden tegen Cambuur en FC Den Bosch afgelast

Vanwege het coronavirus dat Nederland en in het bijzonder de provincie Noord-Brabant en de gemeente Breda in zijn greep houdt, traint NAC volgens een aangepast programma in Zundert voorlopig achter gesloten deuren. Dat heeft de club laten weten. 

Doordat alle sportwedstrijden deze maand zijn afgelast, een beslissing die de overheid donderdagmiddag kenbaar maakte, gaan de wedstrijden Cambuur - NAC (13 maart) en FC Den Bosch - NAC (20 maart) automatisch niet door. Supporters die een kaartje hadden gekocht voor die twee competitieduels krijgen hun geld terug.

Verder zal NAC geen geheime / besloten oefenwedstrijd spelen in de voetballoze periode. Wel blijven de spelers onder leiding van trainer Peter Hyballa in training. Tot op heden is de eerstedivisionist gevrijwaard gebleven van het coronavirus. 

Wanneer de afgelaste duels worden ingehaald, wordt volgens de KNVB de komende dagen besloten. Mocht de competitie in april worden hervat, kan NAC meteen aan de bak met 6 wedstrijden in 22 dagen. Telstar (3 april), De Graafschap (6 april), FC Eindhoven (10 april), Jong FC Utrecht (13 april), FC Volendam (18 april) en MVV (24 april) zijn dan de tegenstanders.

Poll

Wat te doen met de eerste divisie?

Wat te doen met de eerste divisie?

  • Wachten totdat er weer gevoetbald kan worden (32%)
  • Per direct stoppen (68%)
442 stemmen