Hyballa
Volledig scherm
PREMIUM
Hyballa © BSR Agency

NAC-trainer Hyballa: ‘Het is hier geen discussieforum.nl’

NAC-trainer Peter Hyballa praat duidelijke taal als het over Willem Weijs gaat: ,,Het takenpakket dat Willem als assistent wil, kan ik hem niet bieden. Dan is het klaar.”

Peter Hyballa is de beroerdste niet en vertelt op verzoek zijn kant van het verhaal over de vertrokken assistenten Willem Weijs en Rogier Molhoek. Daarna slaat hij de bladzijde om en wil hij zich volledig focussen op zijn team. Over het kwartfinaleduel met AZ, je zou bijna vergeten dat NAC vandaag de laatste vier van het bekertoernooi kan bereiken, wordt amper gesproken.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.