Edwin de Graaf met achter hem zijn assistenten Hans Visser, Anthony Lurling en Gabor Babos.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin de Graaf met achter hem zijn assistenten Hans Visser, Anthony Lurling en Gabor Babos. © Pix4Profs-Ron Magielse

NAC-trainer De Graaf kan zijn geluk niet op: ‘Dit is een bijzondere dag voor mij’

In een tijd dat veel onzeker is bij NAC, is Edwin de Graaf gisteren officieel benoemd tot de trainer die club door het komende seizoen moet leiden.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Europees topscorer De Graaf treedt in de voetsporen van ‘Het Kanon’ en ‘Mister NAC’
  PREMIUM

  Europees topscorer De Graaf treedt in de voetsporen van ‘Het Kanon’ en ‘Mister NAC’

  Als diepgaande middenvelder met de longinhoud van een marathonloper maakte Edwin de Graaf de laatste Bredase bloeiperiode mee. Hoogtepunt was de derde plaats in de eredivisie in 2008. Tien jaar na zijn vertrek als speler keerde de Hagenaar, na vier redelijk succesvolle jaren, vorige zomer terug als assistent van de onlangs opgestapte Maurice Steijn. Vanaf heden mag hij zich hoofdtrainer van NAC noemen.