Volledig scherm
Club Brugge © BSR Agency

NAC speelt besloten oefenwedstrijd tegen Club Brugge

NAC speelt in de interlandperiode een vriendschappelijke wedstrijd tegen Club Brugge. Het oefenduel vindt donderdag plaats in Brugge, achter gesloten deuren.

NAC is een van de zeven teams in de eerste divisie die hebben aangegeven niet te willen spelen tijdens interlandperiodes. Daardoor hoeft het Ivan en Luka Ilic niet te missen als ze worden opgeroepen voor Jong Servië. Hetzelfde geldt voor Othmane Boussaid, die op pad is met Jong België, en Colin Rösler (Noorwegen onder 20). 

Op donderdag wordt er een oefenduel afgewerkt. Deze keer gaat NAC op bezoek bij Club Brugge, de koploper van de Belgische Jupiler Pro League. Club, nog ongeslagen in de competitie, hield vorige week Real Madrid in de Champions League op een gelijkspel (2-2). 

In de vorige interlandperiode oefende NAC tegen ADO Den Haag. Die wedstrijd werd nipt verloren

  1. NAC in 2019-2020: van crisis naar polonaise en van polonaise weer naar crisis
    PREMIUM

    NAC in 2019-2020: van crisis naar polonaise en van polonaise weer naar crisis

    Hoge pieken, diepe dalen. Het seizoen 2019-2020 is net over de helft en de ontknopingen vinden in april (eventuele bekerfinale) en mei (nacompetitie) pas plaats. Toch loont het de moeite om een zelfs voor NAC-begrippen krankzinnig seizoen nu al in beelden samen te vatten. Ga maar na; winnaar eerste periode, kansloos voor directie promotie, drie trainers versleten, vier verschillende assistenten en in de halve finale van de beker.