Volledig scherm
© Pro Shots

NAC praat vandaag met middenvelder Jeff Stans

BREDA – NAC heeft belangstelling voor Jeff Stans. De 26-jarige middenvelder van Excelsior heeft vandaag een gesprek met technisch directeur Hans Smulders en trainer Marinus Dijkhuizen. Dat melden goed ingevoerde bronnen binnen de club.

De Bredanaars hebben serieuze concurrentie van Go Ahead Eagles en Excelsior waar hij de afgelopen drie jaar heeft gespeeld. Willem is inmiddels afgehaakt. Stans is inmiddels transfervrij en staat open voor een gesprek met NAC, omdat de club in zijn perspectief qua grootte niet onderdoet voor de drie genoemde eredivisionisten. De technisch begaafde speler werkte in het verleden al samen met Dijkhuizen bij Excelsior. Evenals Kevin van Diermen die begin dit jaar werd losgeweekt bij de Rotterdammers. Stans zou het eredivisieschap niet zomaar willen opzeggen, maar voor NAC een uitzondering maken vanwege de potentie van de club. Hij hoort daarom graag wat de club met hem van plan is. Overigens ontbreekt Van Diermen tijdens de eerste training van NAC aanstaande zondag. De verdediger is herstellende van een achillespeesblessure. De verwachting is dat hij begin juli, in de tweede trainingsweek, bij de groep aansluit.

Verder wacht Ricardo Kip immer op een aanbieding van NAC. De clubleiding van de Bredanaars voerde al meerdere gesprekken met de middenvelder, maar een voorstel heeft het Kip tot aan vandaag niet gedaan. De speler die afgelopen seizoen verrassend goed presteerde met Almere City kan ook rekenen op concrete interesse uit de eredivisie.

poll

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

NAC gaat de nacompetitie ontlopen

  • Ja (40%)
  • Nee (31%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (29%)
433 stemmen

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen