Volledig scherm
© Pro Shots

NAC-middenvelder Stans blijft sukkelen met enkelblessure

ZUNDERT - Jeff Stans blijft sukkelen met zijn enkelblessure. Nadat hij maandag weer is aangesloten bij de groep, laat hij vandaag een echo maken. Op die manier wil Stans definitief de ernst van de kwetsuur vaststellen aangezien hij last houdt van zijn dikke enkel.


De aanvallende middenvelder liep de blessure vorige week op tijdens de training in een duel met een teamgenoot. Hij miste daarop het duel met Jong PSV (1-1) waarin hij vervangen werd door Mounir el Allouchi.

„Zeker in deze fase van het seizoen is het balen dat ik wedstrijden moet missen, omdat we een team in opbouw zijn. Het is voor mij wennen aan het team en wennen aan het niveau van de eerste divisie. Dan is het belangrijk om veel wedstrijden te spelen. Als uit de echo blijkt dat de blessure alsnog meevalt, ben ik bereid om vrijdag tegen RKC met pijnstillers te spelen”, zegt de 26-jarige Stans die moet uitgroeien tot een van de bepalende gezichten van het ‘Nieuwe NAC’.

Goed nieuws was er deze week ook voor trainer Marinus Dijkhuizen. Thomas Agyepong en Olivier Rommens hebben de groepstraining hervat en lijken inzetbaar voor de uitwedstrijd in Waalwijk. Naast Stans is Jesse van Bezooijen de enige speler die nog niet speelklaar is. Van Bezooijen zit in de laatste fase van zijn herstel.