Thom Haye
Volledig scherm
PREMIUM
Thom Haye © BSR Agency

NAC-middenvelder Haye is niet te nuchter voor carnaval

Op precies het juiste moment is middenvelder Thom Haye bij NAC neergestreken: ,,Ik krijg een soort spoedcursus Breda, prettig dat ik er vanaf het begin meteen goed in zit.”

Vier wedstrijden in achttien dagen. Twee keer een 2-0-achterstand (Excelsior 2-2 en Jong Ajax 2-4) weggepoetst, een sensationele bekerzege op AZ (1-3) en als klap op de vuurpijl het carnavalsfeest waar Breda reikhalzend naar uitkijkt. De Amsterdammer Thom Haye valt met zijn neus in de boter en bewijst dat een afgestofte winteraanwinst wel degelijk een versterking kan zijn.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.