Volledig scherm
Milan Vanacker. © BSR Agency

NAC legt middenvelder Vanacker vast tot medio 2022

Een half jaar nadat hij van Club Brugge overstapte naar NAC om in de onder 19 te gaan spelen, heeft Milan Vanacker een contract voor 2,5 jaar getekend. De 18-jarige minder is de vijfde speler van het hoogste jeugdteam die zich profvoetballer mag noemen. 

De middenvelder mocht begin deze maand al mee op trainingskamp naar Portugal, speelde een helft in het oefenduel met FC Ferreiras (1-6-zege) en zat in de competitiewedstrijden met Helmond Sport (0-0) en Jong AZ (3-1-zege) op de bank. Het is voor Vanacker nu wachten op zijn officiële profdebuut. 

Van NAC onder 19 hebben ook doelman Bart Verbruggen, verdediger Gylermo Siereveld en de middenvelders Sabir Agougil en Yassine Azzagar een profcontract op zak.

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.