Siemen Mulder.
Volledig scherm
Siemen Mulder. © BSR Agency

NAC krijgt te maken met scheidsrechter Siemen Mulder

Na de ontspoorde wedstrijd tussen NAC en FC Twente (1-2) op 12 december 2017 heeft de KNVB het niet meer aangedurfd om Siemen Mulder naar Breda te sturen. Wel krijgt hij voor de tweede keer sinds het gewraakte duel een uitwedstrijd van NAC toegewezen. 

 1. Mulder tegen Vreven: 'Rot op jij, je bent weer geschorst'

  Mulder tegen Vreven: 'Rot op jij, je bent weer ge­schorst'

  Stijn Vreven kan amper geloven wat hij hoort. ,,Ik heb helemaal niet gescholden of grof taal gebruikt. Menen jullie echt dat dit agressief gedrag is?” De trainer van NAC is oprecht verbaasd als hem de tenlastelegging wordt voorgelezen. ,,Ik ben absoluut niet agressief, op de beelden is juist te zien dat ik heel rustig naar de kant loop. Dat ik boos word, is logisch. Ik ben coach van het jongste team in de eredivisie en vind dat wij tegen Twente benadeeld zijn.”
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.