Siemen Mulder.
Volledig scherm
Siemen Mulder. © BSR Agency

NAC krijgt te maken met scheidsrechter Siemen Mulder

Na de ontspoorde wedstrijd tussen NAC en FC Twente (1-2) op 12 december 2017 heeft de KNVB het niet meer aangedurfd om Siemen Mulder naar Breda te sturen. Wel krijgt hij voor de tweede keer sinds het gewraakte duel een uitwedstrijd van NAC toegewezen. 

 1. Mulder tegen Vreven: 'Rot op jij, je bent weer geschorst'

  Mulder tegen Vreven: 'Rot op jij, je bent weer ge­schorst'

  Stijn Vreven kan amper geloven wat hij hoort. ,,Ik heb helemaal niet gescholden of grof taal gebruikt. Menen jullie echt dat dit agressief gedrag is?” De trainer van NAC is oprecht verbaasd als hem de tenlastelegging wordt voorgelezen. ,,Ik ben absoluut niet agressief, op de beelden is juist te zien dat ik heel rustig naar de kant loop. Dat ik boos word, is logisch. Ik ben coach van het jongste team in de eredivisie en vind dat wij tegen Twente benadeeld zijn.”
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.