NAC-supporters op De Dijk in 2016
Volledig scherm
NAC-supporters op De Dijk in 2016 © Dennis Kas

NAC in Volendam gesteund door volle tribune: veertienhonderd kaarten vliegen over de toonbank

NAC wordt de eerstvolgende uitwedstrijd gesteund door liefst veertienhonderd supporters. Voor de uitwedstrijd in Volendam werd een volledige korte zijde beschikbaar gesteld voor het Bredase publiek. Na de opening van de verkoop voor seizoenkaarthouders waren vrijwel alle tickets echter binnen een kwartier verkocht.

Ondanks de verplichte buscombi reizen de Bredanaars dus massaal af naar ‘De Dijk'. Diverse kaarten waren via onder meer de supportersvereniging (tweehonderd) al van de hand gedaan. Daarnaast kregen Uitkaart+-houders voorrang door 48 uur eerder al kaarten te kunnen bestellen. Leden van de Club van 1912 konden dinsdag reeds een toegangsticket veiligstellen. De bijna vijfhonderd overgebleven kaarten gingen bij het opengaan van de markt voor de ‘gewone’ seizoenkaarthouder binnen een kwartier allemaal over de toonbank.

Voor de ‘awayday’ in Volendam speelt NAC eerst nog twee thuiswedstrijden. Vrijdagavond ontvangt de Parel van het Zuiden Helmond Sport. Een week later komt Cambuur op bezoek. 

Poll

Wat te doen met de eerste divisie?

Wat te doen met de eerste divisie?

  • Wachten totdat er weer gevoetbald kan worden (32%)
  • Per direct stoppen (68%)
830 stemmen