Carolina.
Volledig scherm
Carolina. © Marcel van Dorst

NAC in de wachtstand: stage Carolina in Georgië met een week verlengd

Of NAC verlost wordt van Jurich Carolina, daarover zal na het weekend pas duidelijkheid komen. De stageperiode van de linksback bij het Georgische Saburtalo Tbilisi is namelijk met een week verlengd. 

Saburtalo werd in 2018 voor het eerst in zijn nog jonge bestaan (opgericht in 1999) kampioen van Georgië en pakte een jaar later de nationale beker. Onlangs werden de Bredase aanvaller Jeroen Lumu (o.a. ex-Willem II, -Heerenveen en -FC Dordrecht) en de Zeeuwse verdediger Julius Bliek (FC Dordrecht en Go Ahead Eagles) door Saburtalo ingelijfd. Bliek en Carolina hebben dezelfde zaakwaarnemer. 

De 21-jarige Carolina speelde, wedstrijden met de beloften niet meegerekend, in november 2018 voor het laatst een officieel competitieduel. NAC heeft er alle belang bij dat de linksback van de loonlijst wordt gehaald aangezien hij niet meer in de toekomstplannen voorkomt maar wel nog een doorlopend contract van anderhalf jaar heeft. 

Rustige Deadline Day

Aan het standpunt dat er eerst een speler uit moet bij NAC voordat een nieuwe speler aangetrokken kan worden, wordt ook op Deadline Day niet getornd. Het huren van Thom Haye kon alleen geschieden door het vertrek van Andrija Filipovic. Het geluid dat de Bredase club vandaag vrijdag 31 januari laat horen, is dat de kans klein is dat de selectie op de slotdag van de transfermarkt versterkt wordt. 

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen