Volledig scherm
NAC een van de favorieten bij de gokkers

NAC een van de favorieten bij bookmakers

BREDA - NAC is volgens de bookmakers een van de grote favorieten van de titel in de Jupiler League. Wanneer NAC kampioen wordt, krijg je 4,6 keer je inzet als winst.

Als we de cijfers van het wedkantoor Unibet mogen geloven, dan zijn SC Cambuur en VVV-Venlo de grote favorieten voor het kampioenschap. De quotering (het aantal keer dat je je inzet terugkrijgt bij winst) bij die clubs is het laagst: 4,0. Daarna volgen NAC (4,6) en De Graafschap (4,6). FC Eindhoven staat op de vijfde plek met een quotering van 8,0.

Volgens het wedkantoor is de kans groot dat NAC een plaatsje in de top vier bemachtigt. Wanneer dat gebeurt, krijg je slechts 1,1 keer je inzet. Ook VVV en Cambuur hebben die quotering. Wanneer De Graafschap bij de eerste vier eindigt, krijg je 1,15 keer je inzet.

Voor meer cijfers, zie de grafiek.

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1360 stemmen