Mounir El Allouchi.
Volledig scherm
PREMIUM
Mounir El Allouchi. © BSR Agency

NAC dreigt trouwe soldaat El Allouchi kwijt te raken

Er bestaat serieuze buitenlandse belangstelling voor Mounir El Allouchi. Club en speler moeten op korte termijn beslissen of een transfer van de NAC-middenvelder voor iedereen het beste is.

Mounir El Allouchi mag zich verheugen op een buitenlands avontuur. Is het niet deze transferwindow dan toch zeker in de zomer, zo wordt langs meerdere kanalen bevestigd. Clubs uit Oost-Europa en het Midden-Oosten (Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten) hebben hem in het vizier en zijn bereid om een kleine vergoeding te betalen om de middenvelder in te lijven.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.