NAC-debutant Dogan blij met assists: ‘Wel jammer dat ik geen goaltje heb kunnen meepakken’

videoHuseyin Dogan, die FC Dordrecht uit miste vanwege een blessure, beleefde vrijdagavond een prima debuut voor NAC. Hij leverde in de grote zege tegen Helmond Sport zijn bijdrage in de vorm van twee assists. ,,Ik heb genoten.”

Twee dagen nadat hij zich aan de Bredase club had verbonden, kwam hij op de training hard in botsing met een teamgenoot. Hij hield daar een hersenschudding en een dikke lip aan over. Vrijdag speelde Dogan met een bitje in om zijn gebit te beschermen.

,,Ik heb een prima debuut, heb niet veel te klagen. Ik ben blij met de twee assists, wel jammer dat ik geen goaltje mee heb kunnen pakken”, aldus de aanvaller die tegen Helmond Sport 55 minuten meedeed. De aanwinst van NAC was ook kritisch. ,,Ik denk dat ik in veel opzichten nog veel beter kan.”

Over de samenwerking voorin zegt Dogan: ,,Ik denk wel dat er een klik is, maar die moeten we nog wel verder uitbreiden. Dat is logisch. Ik heb nog niet veel getraind met de jongens. Maar het is lekker om zo te beginnen.”

Volledig scherm
Huseyin Dogan. © BSR Agency
  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.