Verschueren zet een ferme sliding in.
Volledig scherm
Verschueren zet een ferme sliding in. © BSR Agency

NAC-captain Verschueren: ‘We staan op vier punten van De Graafschap, er is nog niks verloren’

,,Eerste helft hebben we alles onder controle. Tweede helft moeten we blij zijn dat we met een punt naar huis gaan.” De analyse van Arno Verschueren na de puntendeling (1-1) met Telstar verpakt in twee zinnen.

De Belgische aanvoerder van NAC spreekt over een stukje teleurstelling. ,,Omdat we meer hadden verwacht van deze wedstrijd. We hadden de punten nodig, helemaal met de volgende twee thuiswedstrijden tot de winterstop. Dit is jammer.”

Hoe kan het verval zo enorm groot zijn? ,,Zij waren agressiever in de tweede helft, wij verloren de tweede ballen en hadden geen grip meer op de wedstrijd. We hebben nog geluk dat de bal twee keer op de lat valt. Daarin moeten we volwassener worden, de wedstrijd naar ons toetrekken en doodmaken.” 

Verschueren probeert de moed erin te houden: ,,We staan op vier punten van De Graafschap, er is nog niks verloren.”

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.