Volledig scherm
Michael Dingsdag, links. © pro shots

NAC bereikt akkoord met verdediger Michael Dingsdag

BREDA - Michael Dingsdag speelt komende twee seizoenen voor NAC. De 32-jarige verdediger tekent een tweejarig contract, met de optie voor nog een derde seizoen bij de Bredanaars. Dat meldt de club dinsdag op de website.

Dingsdag, die de afgelopen vijf jaar in Zwitserland voetbalde bij eerst FC Sion en daarna Grasshoppers, komt transfervrij naar Breda. ,,Ik heb een prima indruk en een positief beeld van de trainer en de club", aldus de oud-speler van onder meer Vitesse en Heerenveen. "We moeten niet meer terugkijken, dat is geweest. Deze club moet weer vooruit. Het enige dat wij als spelers moeten beseffen is dat er noodgedwongen, door de degradatie, veel mensen zonder baan zijn komen te zitten. Die jarenlang hun hebben en houden aan deze club hebben gegeven."

Robert Maaskant is blij met de komst van de ervaren verdediger. "Michael kan op verschillende posities in de defensie uit de voeten. Daarnaast brengt hij natuurlijk een bak aan ervaring mee. Hij speelde al ruim 400 duels, zowel op het hoogste niveau in Nederland als in Zwitserland. Ik ben blij dat Michael wil helpen om NAC terug naar de Eredivisie te brengen.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement