Volledig scherm
Jefta Bresser met muts. © Pro Shots

NAC-assistent Jefta Bresser stapt per direct over naar De Graafschap

NAC gaat verder zonder Jefta Bresser. De assistent van Mitchell van der Gaag vertrekt per direct naar De Graafschap waar hij hoofd jeugdopleidingen wordt. Bresser was sinds 2016 in dienst van de Bredase club.

Achtereenvolgens was hij trainer van de onder 19, performance coach techniek en assistent-trainer van het eerste. Voorlopig blijft de technische staf bestaan uit Van der Gaag en zijn assistenten Rob Penders, Jelle ten Rouwelaar en Frank van Kempen. Bresser heeft voor twee jaar getekend in Doetinchem.

Bresser werd in 2016 binnengehaald door technisch directeur Hans Smulders in het kader van het verder professionaliseren van het begeleidingsteam. 

  1. Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen
    column

    Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen

    3-0! Elf maanden geleden wordt tegen Heerenveen nog een jaar eredivisievoetbal in Breda veilig gesteld. En hoe! Op een zonnige zondagmiddag redt NAC op indrukwekkende wijze zijn geel-zwarte huid. Het gevoel dat overheerst is een gevoel van ongekende trots en intense vreugde. De euforische Yellow Army viert dronken van geluk én met (toen nog) hectoliters Bavaria uitbundig feest. Veilig! Zelfs de Grote Kerk lijkt deze zondag een big smile op haar gezicht te hebben.