NAC-aanvaller Boussaid baalt van gemiste kansen: ‘Het werd moeilijker en moeilijker’

videoVoor Othmane Boussaid had het tegen Jong FC Utrecht een bijzondere wedstrijd moeten worden. Maar tegen zijn voormalige ploeggenoten werd het een teleurstellende avond. ,,We hadden de kansen af moeten maken.”

De vleugelspeler, dit seizoen gehuurd van FC Utrecht, begon op links met wat aardige acties. Hij vond dat NAC het toen had moeten beslissen. ,,Eerste helft waren we goed, zeker als team. De eerste twintig, dertig minuten spelen we prima. Als we de kansen afmaken, wordt het een andere wedstrijd. Als we dat hadden gedaan, dan ging het 4-0, 5-0 zijn”, oordeelde de Belg. ,,Na die rode kaart gaan ze met zes, zeven spelers in de box spelen en wordt het moeilijker en moeilijker.”

Hij leed met NAC voor de tweede wedstrijd op rij puntenverlies. ,,Maar het seizoen is nog lang. Elk team heeft zo'n wedstrijd er tussen zitten. Nu zijn wij het. Dat het publiek begint te fluiten, begrijp ik. We moeten nu leren van onze fouten, zorgen dat we maandag al vroeg scoren, dan kom je lekkerder in de wedstrijd.”

Volledig scherm
© BSR Agency

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3525 stemmen