Matchwinner Ilic: ‘Stadion explodeerde na mijn kopbal, toen wist ik dat ie zat’

videoMet een rake kopbal, normaal niet zijn specialiteit gaf hij toe, hielp Ivan Ilic NAC aan een overwinning op Cambuur. Zijn eerste treffer, meteen van grote waarde. ,,Geweldig om zo het team te kunnen helpen.”

,,Het is een geweldig gevoel om mijn eerste doelpunt te maken voor NAC. De supporters waren ongelooflijk vanavond, ze waren fantastisch voor me na mijn goal”, glunderde Ilic. Hij kopte raak na een korte corner. ,,Ik kon eerder bij de bal komen dan de verdediger. Ik zag mijn doelpunt niet, want ik viel meteen op de grond. Maar de supporters schreeuwden, het stadion explodeerde, dus ik wist dat ie zat. Ik ben er heel blij mee.”

Zijn eerste weken bij NAC zijn hem goed bevallen. Goede woorden van zijn oudere broer Luka, dit seizoen ook al tweemaal trefzeker, overtuigden hem om naar Breda te komen. ,,Luka heeft veel goede dingen verteld. Dat de fans gek zijn, dat het stadion altijd on fire is. Hij wilde NAC mee terug helpen naar de eredivisie, dat is ons doel dit seizoen. Spelen met hem is top. Met de rest ook: we hebben een goed team.” 

Volledig scherm
Ivan Ilic © BSR Agency