Volledig scherm
Marinus Dijkhuizen © Pro Shots

Marinus Dijkhuizen assistent-trainer bij FC Utrecht

Vijf weken na zijn ontslag bij Cambuur heeft Marinus Dijkhuizen een nieuwe job gevonden. De 45-jarige trainer gaat bij FC Utrecht aan de slag als assistent van Jean-Paul de Jong die binnen de club promotie maakt, wordt doorgeschoven en de opvolger is van de naar Ajax vertrokken Erik ten Hag.

Na hoofdtrainer te zijn geweest bij Excelsior, het Engelse Brentford, NAC en Cambuur bekleedt de 45-jarige Dijkhuizen voor het eerst de rol als assistent-trainer in het betaalde voetbal. 

Bij zijn laatste drie clubs werd Dijkhuizen voortijdig de laan uitgestuurd. In oktober 2015 was hij in Breda de opvolger van de ontslagen Robert Maaskant. Op 22 december 2016 werd hij vanwege teleurstellende resultaten de wacht aangezegd door de clubleiding van NAC om een half jaar later bij Cambuur aan het werk te gaan. Evenals bij Cambuur heeft Dijkhuizen bij FC Utrecht een verleden als speler.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement