Volledig scherm
Bodi Brusselers. © BSR/Soccrates

Magistrale uithaal Bodi Brusselers bezorgt Helmond Sport derbyzege

Met een fenomenale uithaal heeft Bodi Brusselers zondagmiddag goede sier gemaakt voor zichzelf. ,,Hij lag lekker en ik dacht: ik haal eens uit”, zei de maker van het enige doelpunt bij de derby Helmond Sport - FC Eindhoven (1-0) voor de camera van FOX Sports. 

De Bavelse aanvaller traint sinds 2,5 week mee bij de Helmonders die hem uit een uitzichtloze situatie hebben bevrijd in Breda. Bij NAC kreeg hij na twee weken voorbereiding te horen dat er geen plek meer voor hem was. Helmond Sport, de club aan wie de speler vorig seizoen verhuurd was, bood hem onlangs op amateurbasis onderdak nadat NAC zijn contract had ontbonden.

Tegen FC Eindhoven viel Brusselers na 62 minuten in voor Snepvangers die niet meer verder kon vanwege een krampaanval. Zes minuten voor tijd schoot hij Helmond Sport met een prachtige afstandsknal buitenkant voet na de eerste competitiezege van dit seizoen. Door de NAC verhuurde en sterk spelende Daan Klomp had evenals Snepvangers een basisplaats. 

  1. Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC
    fotoserie

    Carnaval in het Rat Verlegh Stadion: Donkey Kong, Harry Potter en veel boeven op de tribune bij NAC

    ,,Tijdens het opwarmen kijk je naar de B-Side en zie je de gekste dingen. Dat is hartstikke mooi”, zei NAC-middenvelder Arno Verschueren over de carnavaleske toestanden op de tribune tijdens de wedstrijd tegen Almere City. Het was een kleurrijke bende in het Rat Verlegh Stadion. Een gezellig samenzijn van Harry Potter, Donkey Kong, pinguïns en een hoop geelzwarte boeven in beeld.