Spelers en supporters slaan de handen ineen.
Volledig scherm
Spelers en supporters slaan de handen ineen. © BSR Agency

Maatschappelijk NAC biedt coronahulp aan via online platform NACvoorelkaar

Voor alle mensen die hun hulp willen aanbieden vanwege de coronacrisis of juist om hulp vragen, biedt NAC een platform aan. De voetbalclub die zo diep in de Bredase en West-Brabantse samenleving verankerd zit, werkt samen met NLvoorelkaar om hulpbehoevenden een helpende hand toe te steken.

Een luisterend oor bieden, eten maken, post naar het verzorgingshuis brengen, boodschappen doen of een gezelschapsspelletje spelen met eenzame mensen zijn zomaar wat voorbeelden die op het digitale prikbord worden gezet. Van het helpen van ouderen, de meest kwetsbare groep, tot het ondersteunen van het zorgpersoneel dat dagen van twaalf tot zestien uur maakt; NAC Maatschappelijk faciliteert samen met online platform NLvoorelkaar de mogelijkheid om mensen met elkaar te verbinden.

Wat te doen?

In het donderdagmiddag uitgebrachte persbericht van NAC staat aangegeven wat geïnteresseerde personen kunnen betekenen.

In samenwerking met NLvoorelkaar is er een speciale pagina voor NAC-supporters ingericht. Hier vind je een overzicht van alle initiatieven in Breda. Een voorbeeld hiervan is het helpen van mensen met het doen van boodschappen, het spelen van spelletjes, koken, oppassen of een kaartje schrijven. Het is niet alleen mogelijk om mensen te helpen, maar jij kan zelf ook om hulp vragen door het doen van een oproep.

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.nacvoorelkaar.nl en kom in actie!

Zo helpen we elkaar in de tijd waarin dit het hardste nodig is!​

NAC-supporters.
Volledig scherm
NAC-supporters. © BSR Agency

Poll

Wat te doen met de eerste divisie?

Wat te doen met de eerste divisie?

  • Wachten totdat er weer gevoetbald kan worden (31%)
  • Per direct stoppen (69%)
452 stemmen