De B-Side (en Vak G) zijn iedere wedstrijd al uitverkocht geweest.
Volledig scherm
De B-Side (en Vak G) zijn iedere wedstrijd al uitverkocht geweest. © Toin Damen

Koploper NAC stevent af op uitverkocht huis tijdens ontknoping eerste periode

Voor het eerst dit seizoen stevent NAC af op een uitverkocht Rat Verlegh Stadion. Voor het duel met NEC, aanstaande vrijdag, vliegen de toegangskaarten over de toonbank. Nog ruim vijfhonderd kaarten zijn beschikbaar voor ‘de kleine klassieker'. 

Dankzij de late zege tegen TOP Oss (0-1) afgelopen weekend kan NAC vrijdagavond op eigen veld de periodetitel binnenslepen. Doordat De Graafschap punten liet liggen tijdens een bezoek aan Kerkrade (1-1) veroverden de Bredanaars de koppositie op de ranglijst. Ondanks een periodetitel niet het grote hoofddoel is, heeft het het enthousiasme rondom de club aangewakkerd. 

Nu NAC op eigen kracht de periodetitel kan binnenslepen, heeft de kaartverkoop voor dat eerstvolgende thuisduel een boost gekregen. De korte zijdes (B-Side en Vak G) zijn reeds uitverkocht. Voor de hoofdtribune en eretribune zijn gezamenlijk nog zo'n 530 kaarten in omloop, meldt NAC. Mochten ook die laatste toegangskaarten verkocht worden, dan zal het voor de eerste keer dit seizoen zijn dat het Rat Verlegh Stadion uitverkocht geraakt.

Het winnen van de periodetitel zou NAC al vroeg in het seizoen verzekeren van een plaats in de nacompetitie, waarvan de winnaar recht heeft op een plaats in de eredivisie. Daarnaast levert het naar verluidt een premie van een slordige 75.000 euro op.

Bekijk hier de reactie van Ruud Brood na de zege van NAC in Oss.

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen