Volledig scherm
© Pro Shots

Komst verdediger Massop volgens NAC niet aan de orde

ZUNDERT – Volgens de technisch directeur van NAC Hans Smulders, is de komst van de linksbenige centrale verdediger Milan Massop op dit moment niet aan de orde. “Misschien over vier weken, maar ik ga nu eerst naar Manchester”, liet hij maandagmiddag in een korte reactie weten.

Volgens het management van Massop zou NAC interesse hebben getoond in de speler, hoewel de voorkeur van de linkspoot uitgaat naar de eredivisie. Zo zouden Go Ahead Eagles en Excelsior azen op de diensten van Massop die bij FC Eindhoven zijn doorlopende contract onlangs liet ontbinden.

De kans is groot dat Massop naar Excelsior vertrekt waar hij herenigd zou worden met trainer Mitchell van der Gaag waarmee hij vorig seizoen samenwerkte bij FC Eindhoven. Bij Go Ahead Eagles was Massop in de voorbereiding op proef, maar de Deventernaren ondernemen pas actie als Xandro Schenk vertrekt uit de Adelaarshorst.

  1. Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    Columnisten vegen de vloer aan met NAC: 'Is er werkelijk geen betere keeper te vinden?'

    'Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al verklapt heeft dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is. Zou er in de Jupiler League geen betere keeper te vinden zijn?' Pittige teksten van Ronald Waterreus woensdag in zijn wekelijkse column in het toonaangevende voetbalweekblad Voetbal International. Daarin kapittelt de oud-keeper van onder andere PSV op een weinig genuanceerde wijze het keepersbeleid van NAC.

poll

De 0-8 is de schuld van Vreven

De 0-8 is de schuld van Vreven

  • Ja (40%)
  • Nee (60%)
1567 stemmen