Volledig scherm
Menno Koch © ANP Pro Shots

Koch na blamage in Emmen: ‘Tweede helft was heel slecht’

VIDEOAanvoerder Menno Koch zag NAC kansloos onderuit gaan in Emmen en vond dat zijn ploeg vooral na rust door de mand viel. ,,Onze tweede helft was echt heel slecht.”

,,We begonnen nog goed, in de eerste helft, maar door onze eigen fouten komen zij in de wedstrijd. Dat was na rust extreem het geval”, bracht hij uit voor de camera van FOX Sports. ,,Uiteindelijk valt de 1-0 uit de kluts, dat roep je over jezelf af. De tweede helft was echt heel slecht.” 

,,Het lag aan onszelf. Hoe slordig wij waren in passing, aannames... We hielpen Emmen in de wedstrijd. Dat mag gewoon echt niet”, vervolgde de aanvoerder. 

,,We hebben een goede reeks achter de rug, die is nu helaas doorbroken. Toch moeten we doorgaan. We moeten vasthouden aan die vorige wedstrijden en er na de interlandbreak gewoon weer staan.” Na de interlandbreak komt Ajax op bezoek. 

Reactie Benjamin van Leer:

  1. Armetierig en slap NAC verliest volkomen terecht met 2-0 van Willem II
    nabeschouwing

    Armetierig en slap NAC verliest volkomen terecht met 2-0 van Willem II

    Zoals vaker, of eigenlijk zoals bijna altijd, is het voorspel van de streekderby tussen Willem II en NAC een stuk boeiender dan de wedstrijd. De burenruzie in Tilburg waar heel de winterstop reikhalzend naar uitgekeken is, is stroperig, weinig verheffend, vlak en ontdaan van alle benodigde ingrediënten die een gerecht op smaak brengen. De 2-0-zege van Willem II wordt cadeau gedaan door een troosteloos en schuw NAC dat enorm teleurstelt.