Volledig scherm
Menno Koch. © BSR Agency

Koch en Kaikai ontbreken op eerste training en vertrekken bij NAC

Menno Koch gaat vertrekken bij NAC, de aanvoerder was woensdag afwezig bij de eerste training in Zundert vanwege transferperikelen. Ook Sullay Kaikai gaat weg, zijn contract wordt ontbonden. Dat bevestigen ingewijden.

NAC is in verregaande onderhandeling met een nog onbekende club die Koch wil overnemen, de aanvoerder heeft een doorlopend contract dat medio 2020 afloopt. De Bredase club zal een kleine vergoeding overhouden aan Koch. Met het aantrekken van Nacho Monsalve, de aanstaande komst van Steve Kapuadi (AA Gent) en de aanwezigheid van Jan Paul van Hecke heeft NAC straks drie centrale verdedigers in de selectie. 

In het verlengde van Koch pakt ook Kaikai zijn spullen. De Engelse aanvaller die in de winterstop van Crystal Palace overkwam, maakt gebruik van een clausule die hem de gelegenheid biedt om zijn verbintenis bij degradatie te ontbinden. Met 225 minuten verdeeld over zes wedstrijden is Kaikai gedurende zijn kortstondige verblijf geen succes gebleken. Hij keert terug naar Engeland. 

Volledig scherm
Kaikai. © BSR Agency