Volledig scherm
Jordan van der Gaag lost Diego Snepvangers af. © Pro Shots

Jordan van der Gaag krijgt half uur bij debuut Helmond Sport

Exact een week na zijn overschrijving op Deadline Day, heeft Jordan van der Gaag zijn debuut gemaakt voor Helmond Sport. De sierlijke linkspoot werd vrijdagavond een half uur voor tijd ingebracht voor Diego Snepvangers in het met 0-2 verloren duel tegen FC Den Bosch. 

Samen met collega middenvelder Snepvangers, verdediger Bart Meijers, aanvaller Bodi Brusselers en spits Richelor Sprangers vormt Van der Gaag het groepje NAC-spelers in Oost-Brabant. Naar verluidt verwacht de Bredase club, die een samenwerkingsverband heeft met Helmond Sport, dat de huurlingen tenminste 75 procent van de wedstrijden spelen. 

Meijers, Snepvangers en Brusselers zijn in de eerste vier competitieduels (drie remises en een nederlaag) uitgegroeid tot basiskrachten, Sprangers is nog niet zover. Van der Gaag zal na zijn invalbeurt aanstonds zijn entree in het elftal gaan maken. 

  1. Armetierig en slap NAC verliest volkomen terecht met 2-0 van Willem II
    nabeschouwing

    Armetierig en slap NAC verliest volkomen terecht met 2-0 van Willem II

    Zoals vaker, of eigenlijk zoals bijna altijd, is het voorspel van de streekderby tussen Willem II en NAC een stuk boeiender dan de wedstrijd. De burenruzie in Tilburg waar heel de winterstop reikhalzend naar uitgekeken is, is stroperig, weinig verheffend, vlak en ontdaan van alle benodigde ingrediënten die een gerecht op smaak brengen. De 2-0-zege van Willem II wordt cadeau gedaan door een troosteloos en schuw NAC dat enorm teleurstelt.