Volledig scherm
Jesse van Bezooijen © Pro Shots

Jesse van Bezooijen maakt rentree na lang revalidatieproces

OSS – Jesse van Bezooijen heeft na bijna negen maanden zijn rentree gemaakt bij NAC. Met het tweede deed hij maandagmiddag de eerste helft mee in een oefenwedstrijd tegen Oss 2 (1-1). Daarbij nam de centrale verdediger meteen de enige treffer van de Bredanaars voor zijn rekening.

“Het was lekker om weer op het veld te staan. Een klein beetje wennen in het begin, maar ik voelde me wel vrij in mijn hoofd”, liet de 22-jarige van Bezooijen weten die over een aflopend contract beschikt.

Van Bezooijen scheurde op 25 januari van dit jaar zijn achillespees af op het kunstgras in Almere tijdens de wedstrijd tegen Jong Ajax. Na een hamstringblessure in 2014 en een voetblessure in 2015 andermaal tegenslag voor de Bavelaar. “Het is fijn om me weer voetballer te voelen. Normaal is het kijken in plaats van meedoen. Nu is het gelukkig andersom. Ik trainde al drie weken mee met de groep, maar heb bewust langer gewacht met mijn rentree omdat ik het stapje voor stapje wilde doen. Nu is het voor mij vooral zaak om met het tweede wedstrijdritme op te doen, zodat ik na de winterstop de concurrentiestrijd kan aangaan. Dat is mijn doelstelling. Verder dan dat kijk ik niet. Met mijn aflopende contract ben ik totaal niet bezig.”