Volledig scherm
© Pro Shots

Jeff Stans is bijna klaar voor NAC

VOETBAL - De berichten dat Jeff Stans er al uit is met NAC, spreekt de middenvelder van Excelsior tegen. „Maar mijn gevoel bij NAC is zo goed, dat dat heel snel wel het geval is. Dinsdag (vandaag, red.) hebben we een volgend gesprek”, laat de 26-jarige Vlaardinger weten. Waar een definitief ‘ja’ nog van afhangt? „Op het totaalplaatje. Daaruit gaat het ook om wat kleinere, bijkomende zaken. Om een auto en dat soort dingen.”

In grote lijnen, zegt hij helemaal te geloven in de stap richting NAC. „Ik geloof in waar de club nu mee bezig is en ik heb vertrouwen in trainer Dijkhuizen.” Onder hem werkte Stans eerder bij Excelsior.

De afweging ere- of eerste divisie, speelt wat hem betreft geen rol. „Anders ga je niet met NAC praten. Ik ben die uitdaging eerder al aangegaan door van RKC naar Excelsior te gaan. Natuurlijk kijk je op je 26ste ook meer naar de financiën dan toen, maar een beetje inleveren is geen probleem. Ik zie NAC als een club die in de eredivisie thuishoort en ik wil er aan meehelpen om ze daarin terug te krijgen.”

poll

Wie moet er op nummer tien spelen bij NAC?

  • Rai Vloet (18%)
  • Manu Garcia (82%)
1066 stemmen